Oriëntatie op Economie en Ondernemerschap

In deze visueel aantrekkelijke Bizzgame zijn de leerlingen eigenaar van een hotdogkar op de zaterdagmarkt. In directe concurrentie met elkaar dingen ze om de gunst van de klant. Daarbij worden ze steeds op de hoogte gehouden van de actuele prijsontwikkelingen op de markt.

Elke ronde nemen de leerlingen online hun beslissingen en zien ze meteen het beoogde effect. Deze vorm van 'learning-by-doing' zorgt voor een groot leereffect. Aan het einde van een ronde verwerkt de docent alle beslissingen met een druk op de knop. De resultaten staan dan direct klaar voor de volgende marktdag.

Download hier "Handel & Wandel Light"-brochure (.pdf)

Eenvoudig inpasbaar

De game heeft acht snelle speelrondes en kan in vier lesuren gespeeld worden. Dit kan op één dag of verspreid over verschillende dagen. Hierdoor is het goed in te passen in het reguliere lesprogramma én als project.

Handel & Wandel Light is prima inzetbaar als oriëntatie op economie en ondernemerschap voor vmbo jaar 2,3,4 en havo/vwo jaar 2,3 (profielkeuze M&O). Klik hiernaast voor de demo van versie 1.0 of vraag een gratis testaccount aan van de nieuwe versie 2.0. Hiermee krijgt u toegang tot de instructievideo's en alle documentatie. En u kunt op eigen gelegenheid enkele rondes spelen.

Licentiekosten

En voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt kiezen uit de volgende licenties:

  • Starterslicentie 99 euro* voor 1 keer spelen (1 klas)
  • Standaardlicentie 350 euro* voor 6 keer spelen (6 klassen)
  • Schoollicentie 595 euro* voor onbeperkt gebruik

* Per schooljaar en locatie. Excl. 21% BTW

Neem voor meer informatie contact op via docenten@bizzgames.nl, docenten@bizzgames.be of +31 (0)20-7702265.