Halve finalisten Bizzkidz bekend!

Halve finalisten Bizzkidz bekend!

De halve finalisten Bizzkidz ‘Manager van het Jaar’ zijn bekend!

Het zijn spannende tijden voor de deelnemers aan de landelijke Bizzkidz Management Competitie 2020. Want na vier pittige voorrondes hebben 350 leerlingen van ruim 30 scholen in Nederland en België de halve finale bereikt.

Duizenden leerlingen uit Nederland en België zijn daartoe vanaf januari de strijd aangegaan om de titel ‘Manager van het Jaar 2020’. Die titel komt al met al een stapje dichterbij met de bekendmaking van de Bizzkidz halve finalisten!

Finale Bizzkidz Management Competitie

De managementgame wordt geheel online gespeeld via www.bizzkidz.nl. Leerlingen vormen het managementteam van hun eigen fictieve onderneming. Zij zijn niet alleen geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

Halve finalisten Bizzkidz

Na twee halve finale rondes gaan de beste teams vervolgens door naar de landelijke finaledag bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Daar strijden zij om de titel ‘Manager van het Jaar 2020’ en ook prachtige prijzen. Of de halve finalisten Bizzkidz ook tot de finalisten gaan behoren, is binnekort  bekend.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bizzkidz is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie - Serious gaming.

Voor meer informatie over de compettie en de Bizzkidz halve finalisten kunt u contact opnemen met Joost Schouten van BitPress Educatie via +31 (0)20 7702265 en j.schouten@bitpress.nl.

 

Landelijke Bizzkidz Management Competitie voor scholieren

In de educatieve Bizzkidz simulaties vormen drie á vier leerlingen een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische omgeving moeten zij elke ronde online beslissingen nemen over het eigen simulatiebedrijf. Leerlingen moeten tijdens de voorronden en halve finale de concurrentie te slim af zijn. Op de landelijke finaledag in april ontvangen de winnende teams een prachtige prijs en tevens de titel 'Managers van het Jaar'!