Niveaus


De Bizzkidz Management Competitie is leuk en leerzaam, werkt erg motiverend en sluit prima aan bij het kennisniveau van uw leerlingen. De simulaties kunnen worden ingezet vanaf 10 studielast-uren of worden uitgebreid met de meegeleverde extra deelopdrachten tot een opdracht met ruim 40 studielast-uren. Er zijn verschillende simulaties ontwikkeld voor elk gewenst niveau:

  1. Handel & Wandel is een eenvoudige simulatie over een hotdogkar. In eerste instantie staan de teams alleen op de zaterdagmarkt. In de ronden daarna wordt dit uitgebreid naar meerdere dagen, frisdranken, broodjes vis en een tweede hotdogkar.
  2. Trading Partners is een simulatie van een handelsonderneming voor in-ear headphones, genaamd EarBudz. Dit zijn innovatieve in-ear headphones van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen worden nieuwe modellen geïntroduceerd.
  3. Production Company is een simulatie van de productieonderneming van EarBudz. De geproduceerde in-ear headphones worden verkocht aan de detailhandel en groothandel. Het is daarbij belangrijk om voor elke Product Markt Combinatie (PMC) de juiste communicatiekanalen in te zetten.

Bovenstaande simulaties kunnen worden uitgebreid met een Administratiemodule waarin de leerlingen boekingen doen, die gerelateerd zijn aan het eigen bedrijf.

Bizzkidz ondernemingssimulaties komen inclusief:

  • Instructievideo's voor leerlingen en docenten
  • Interactieve oefenopdracht 'Balans en winst-en-verliesrekening' en een testronde die voorafgaan aan de simulatie.
  • Leerlingenwerkboek met werkschema's, planning, realisatie en logboek.
  • Informatieve docentenhandleiding met extra deelopdrachten en beoordelingscriteria.
  • Gratis testaccounts voor docenten.
  • Gratis helpdesk voor zowel docenten als leerlingen.


Inschrijfprocedure