Winnaars Bizzkidz 2018 bekend!

Winnaars Bizzkidz 2018 bekend!

Op zaterdag 14 april vond de finale plaats van de landelijke Bizzkidz Management Competitie.

Vanaf januari hebben duizenden leerlingen uit Nederland en België via www.bizzkidz.nl aan deze educatieve competitie deelgenomen. Zij vormden een managementteam en namen elke ronde online beslissingen voor hun fictieve onderneming.

Finale Bizzkidz Management CompetitieNa de spannende voorrondes bleven uiteindelijk 11 finaleteams over, die in Amsterdam bij het Bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank waren uitgenodigd voor de spannende finaledag. Gedurende deze dag moesten zij het fictieve bedrijf DigiSoft marktleider maken in de zwaar concurrerende markt voor educatieve en entertainment games.

Uiteindelijk wisten de teams BudCoin van de Chr. Sg. Walcheren uit Middelburg en AVFC van het Willibrord Gymnasium uit Deurne in hun poules de eerste prijs in de wacht te slepen. Als klap op de vuurpijl kregen de 'Managers van het jaar 2018' een rondrit door Amsterdam in een exclusieve negen meter lange limousine.

Finale Bizzkidz Management CompetitieDe tweede prijzen gingen naar Budget Budz van het Carmelcollege uit Emmen en Sound Allround van Het Erasmus uit Almelo. De derde prijzen waren voor VVG In-Ears van CS Vincent van Gogh en JSF Top Productions van Sg. De Amersfoortse Berg uit Amersfoort.

Hier leest u het volledige verslag van de finaledag. Hieronder ziet u de lijst met de 11 finaleteams. Zij waren naar opleidingsniveau ingedeeld in 2 poules.

Uitslag finale Bizzkidz 2018

Poule A Teamnaam Schoolnaam Plaats
1 BudCoin Chr. Sg. Walcheren Middelburg
2 Budget Budz Carmelcollege Emmen
3 VVG In-Ears CS Vincent van Gogh Assen
4 LTS management Laar en Berg Laren
5 Shark Chr. Sg. Walcheren Middelburg
Poule B Teamnaam Schoolnaam Plaats
1 AVFC Willibrord Gymnasium Deurne
2 Sound Allround Het Erasmus Almelo
3 JSF Top Productions Sg. De Amersfoortse Berg Amersfoort
4 Dirk Bouwmarkt Gerrit Komrij College Winterswijk
5 LAMA Dr. Nassaucollege Assen
6 Droeftoeters en co Almere College Dronten

 

Bizzkidz.nl is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie (www.bitpress.nl).