Winnaars Bizzkidz 2019 bekend!

Winnaars Bizzkidz 2019 bekend!

Op zaterdag 13 april vond de finale plaats van de landelijke Bizzkidz Management Competitie.

Vanaf januari hebben duizenden leerlingen uit Nederland en België via www.bizzkidz.nl aan deze educatieve competitie deelgenomen. Zij vormden een managementteam en namen elke ronde online beslissingen voor hun fictieve onderneming.

Na de spannende voorrondes bleven uiteindelijk 11 finaleteams over, die bij het Bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank (www.dnb.nl/bezoekerscentrum) in Amsterdam waren uitgenodigd voor de spannende finaledag. Gedurende deze dag moesten zij het fictieve bedrijf DigiSoft marktleider maken in de zwaar concurrerende markt voor educatieve en entertainment games.

Uiteindelijk wisten de teams Elite Dopjes Inc. van het Candea College uit Duiven en MicLis van het Pontes Pieter Zeeman uit Zierikzee in hun poules de eerste prijs in de wacht te slepen. Als klap op de vuurpijl kregen de 'Managers van het jaar 2019' een rondrit door Amsterdam in een exclusieve negen meter lange limousine.

De tweede prijzen gingen naar Canetis van Chr. Sg. Walcheren uit Middelburg en het team Gevleugelden van GSG Guido uit Amersfoort. De derde prijzen waren voor De Hete Honden van De Nieuwe Veste uit Coevorden en BASS van de Chr. Sg. Walcheren uit Middelburg.

Hier leest u het volledige verslag van de finaledag.

Hieronder ziet u de lijst met de 11 finaleteams. Zij waren naar opleidingsniveau ingedeeld in 2 poules.
 
 
Uitslag finale Bizzkidz 2019

Poule A Teamnaam Schoolnaam Plaats
1 Elite Dopjes Inc. Candea College Duiven
2 Canetis Chr. Sg. Walcheren Middelburg
3 De Hete Honden De Nieuwe Veste Coevorden
4 Kiki en Faith Heilig-Hartcollege Heist-op-den-Berg (BE)
5 QRSV Business Het Schoter Haarlem
       
Poule B Teamnaam Schoolnaam Plaats
1 MicLis Pontes Pieter Zeeman Zierikzee
2 Gevleugelden GSG Guido Amersfoort
3 BASS Chr. Sg. Walcheren Middelburg
4 BANGOS Ostrea Lyceum Goes
5 Bisscuits Singelland Drachten
6 MIAM Corderius College Amersfoort

 
www.bizzkidz.nl is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie (www.bitpress.nl).