Winnaars Bizzkidz 2020 zijn bekend!

Winnaars Bizzkidz 2020 zijn bekend!

Vanwege het Coronavirus kon de finaledag van Bizzkidz 2020 helaas niet plaatsvinden in het Bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Na vier intensieve voorrondes plus twee halve finalerondes, werd de finale dus online gespeeld.

Van de duizenden leerlingen uit Nederland en België waren 10 teams doorgedrongen tot de finale met o.a. teams uit Assen, Middeburg, Winterswijk, Amersfoort en zelfs uit Heist-op-den-Berg en Kapelle-op-den-Bos in België.

Hierin moesten zij gedurende 3 finalerondes het fictieve bedrijf DigiSoft marktleider maken in de zwaar concurrerende markt voor educatieve en entertainment games.

De vijfde prijs was voor team Earbuddys van het Gerrit Komrij College uit Winterswijk en de vierde prijs ging naar het team High Finance van Chr. Sg. Walcheren uit Middelburg. Alle teamleden wonnen de Onkyo Hi-Res In-Ears.

Prijswinnaars Bizzkidz management competitie, gamification, serious gaming, serious games, business games, management games

2e prijs winnaars

De derde prijs was voor het Belgische team Fenedi van het Sint Theresiacollege uit Kapelle-op-den-Bos en de tweede prijs ging naar Feenstra Inc van CS Vincent van Gogh uit Assen. Zij kregen ieder de Google Home Mini Smart Speaker.

Prijswinnaars Bizzkidz management competitie, gamification, serious gaming, serious games, business games, management games

1e prijs winnaars

Uiteindelijk wist het team Sjokoladesaus van het Corderius College uit Amersfoort de eerste prijs in de wacht te slepen. Ieder teamlid won een prachtige LG ThinQ Smart Speaker met Google assistant, die tijdens een online prijsuitreiking door de Bizzkidz spelleiding werd uitgereikt aan de kersverse "Managers van het jaar 2020".

Hier leest u het volledige verslag van de finaledag.

 

Uitslag finale Bizzkidz 2020

Ranking Teamnaam Schoolnaam Stad
1 Sjokoladesaus Corderius College Amersfoort
2 Feenstra Inc CS Vincent van Gogh Assen
3 Fenedi Sint Theresiacollege Kapelle-op-den-Bos (BE)
4 High Finance Chr. Sg. Walcheren Middelburg
5 Earbuddys Gerrit Komrij College Winterswijk
6 Malo Heilig-Hartcollege Heist-op-den-Berg (BE)
7 SoundProof CS Vincent van Gogh Assen
8 AS Sint Theresiacollege Kapelle-op-den-Bos (BE)
9 Stonks INC CS Vincent van Gogh Assen
10 Keup ROC Rivor Tiel

 


Landelijke Bizzkidz Management Competitie voor scholieren

In de educatieve Bizzkidz simulaties vormen drie á vier leerlingen een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische omgeving moeten zij elke ronde online beslissingen nemen over het eigen simulatiebedrijf. Leerlingen moeten tijdens de voorronden en halve finale de concurrentie te slim af zijn. Op de landelijke finaledag in april ontvangen de winnende teams een prachtige prijs en tevens de titel 'Managers van het Jaar'!

Bizzkidz is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie - Serious gaming.