Halve finalisten Bizzkidz Management Competitie bekend!

Halve finalisten Bizzkidz Management Competitie bekend!

De halve finalisten Bizzkidz ‘Manager van het Jaar’ zijn bekend!

Het zijn spannende tijden voor de deelnemers aan de landelijke Bizzkidz Management Competitie 2021. Want na vier pittige voorrondes zijn de halve finalisten uit Nederland en België bekend. Duizenden leerlingen uit Nederland en België zijn vanaf januari de strijd aangegaan om de titel ‘Manager van het Jaar 2021’. Die titel komt al met al een stapje dichterbij met de bekendmaking van de Bizzkidz halve finalisten!

Finaledag Bizzkidz management competitie, gamification, serious gaming, serious games, business games, management games

De managementgame wordt geheel online gespeeld via www.bizzkidz.nl. Leerlingen vormen het managementteam van hun eigen fictieve onderneming. Zij zijn niet alleen geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

Halve finalisten Bizzkidz

Na twee halve finale rondes gaan de beste teams vervolgens door naar de online finale. Daar strijden zij in 3 finalerondes om de titel ‘Manager van het Jaar 2021’ en ook prachtige prijzen. Of de halve finalisten Bizzkidz ook tot de finalisten gaan behoren, is binnekort  bekend.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bizzkidz is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door Bizzgames Gamification.

Voor meer informatie over de compettie en de Bizzkidz halve finalisten kunt u contact opnemen met Joost Schouten van Bizzgames Gamification via +31 (0)20 7702265 en j.schouten@bizzgames.nl.

 

Landelijke Bizzkidz Management Competitie voor scholieren

In de educatieve Bizzkidz simulaties vormen drie á vier leerlingen een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische omgeving moeten zij elke ronde online beslissingen nemen over het eigen simulatiebedrijf. Leerlingen moeten tijdens de voorronden en halve finale de concurrentie te slim af zijn. Na de online finale in april ontvangen de winnende teams een prachtige prijs en tevens de titel 'Managers van het Jaar'!

#businessgame #gamification #managementgame #onlineonderwijs #lerenondernemen #ondernemerschapsonderwijs