Waarom Bizzkidz?

Risicoloos ondernemen voor u en uw leerlingen

De simulaties zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en zeer motiverend voor de leerlingen. De activiteiten zijn duidelijk beschreven in een werkboek, waarin tevens het gehele proces door de leerlingen wordt bijgehouden. Voor docenten is er een informatieve docentenhandleiding met extra deelopdrachten en beoordelingscriteria beschikbaar.

Alle ondernemingssimulaties worden voorafgegaan door een interactieve oefenopdracht over de balans en winst-en-verliesrekening en een testronde. Deze sluiten uitstekend aan bij het kennisniveau, de diverse leerstijlen en reken- en ICT-vaardigheden van de leerlingen. Verder zijn er gratis testaccounts beschikbaar, duidelijke instructievideo's en er is een gratis helpdesk voor zowel docenten als leerlingen. De simulaties zijn bovendien online, dus de school hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren.

De simulaties kunnen worden ingezet vanaf 10 studielasturen of worden uitgebreid met de meegeleverde extra deelopdrachten tot een praktische opdracht met ruim 40 studielasturen. Er zijn verschillende simulaties ontwikkeld voor elk gewenst niveau. Deze kunnen worden uitgebreid met een Administratiemodule waarin de leerlingen boekingen doen, die gerelateerd zijn aan het eigen bedrijf.

"Het bevalt prima. Leerlingen leren op een laagdrempelige manier in in aanraking te komen met het bedrijfsleven.
Hoe alles reilt en zeilt. ...... Ik raad het andere scholen ook aan, zeker!"

J. de Jong
Meridiaan College, 'Het Nieuwe Eemland' in Amersfoort

Kennismaken?