Inschrijfprocedure

Na de inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving met de factuur als bijlage. De factuur kunt u eenvoudig uitprinten en inleveren bij de administratieve afdeling van de school.

Let op! Uw inschrijvingsgegevens worden door ons gebruikt om automatisch de factuur op te maken. Sommige scholen gebruiken verplichte eigen factuurkenmerken of verplichte factuuradressen. Vraagt u dit na bij uw eigen Administratieve afdeling voordat u zich inschrijft.

Na betaling ontvangt u begin december per e-mail uw persoonlijke inlognummer en wachtwoord. Op deze website kunt u hiermee via de button "Log in" op uw persoonlijke docentenpagina inloggen. Hier vindt u de docentenhandleiding, inclusief deelopdrachten met beoordelingscriteria en de documenttie voor de leerlingen. Tevens  vindt u in de docentenmodule de inlognummers en wachtwoorden van uw leerlingenteams. Met deze inlognummers en wachtwoorden kunnen de leerlingen zelf via de website hun teamgegevens opgeven en vervolgens het competitieboek en werkboek downloaden.

Leerlingen kunnen thuis of op school de beslissingen voorbereiden en via de website aan de spelleiding doorgeven. Bij de landelijke Bizzkidz Management Competitie vindt elke twee weken de verwerking plaats van de beslissingen van de teams en worden de resultaten, de nieuwe ronde informatie en de ranglijst door de spelleiding op de website geplaatst.

Via uw persoonlijke docentenpagina kunt u tijdens de competitie de verrichtingen van uw teams op de voet volgen. U kunt hier niet alleen zien welke teams zich al hebben ingeschreven en of de beslissingen voor de lopende ronde zijn ingevoerd. Maar u heeft voor ieder team tevens inzicht in de genomen beslissingen en de behaalde resultaten per ronde.

vmbo-havo-vwo
mbo
aso-tso