Partners – Links

DNB_De_Nederlandsche_BankDe finaledag van de Bizzkidz Management Competitie heeft de afgelopen jaren plaatsgevonden in het DNB Bezoekerscentrum in Amsterdam. Vanaf 2020 wordt de finale online gespeeld. Maak kennis met de wereld van het geld, goud en de economie in het DNB Bezoekerscentrum. Het centrum biedt een boeiende presentatie voor iedereen vanaf 16 jaar die meer wil weten over economie, het werkterrein van DNB en wat dit betekent voor jou. Neem plaats op de stoel van een toezichthouder, adviseur of beleidsmedewerker en bepaal de rente of beslis over het verstrekken van vergunningen aan financiële instellingen.

Interessante links:

logo_vecon

VECON
Het doel van de VECON is het bevorderen (van het geven) van modern onderwijs in de economisch / maatschappelijke vakken in het voortgezet onderwijs.

VECON Business School
Een VO school met het certificaat VECON Business School investeert in talentontwikkeling van leerlingen in het profiel Economie en Maatschappij.

economie.vakcommunity.nl

www.kennisnet.nl

www.docentenplein.nl

www.toetswijzer.kennisnet.nl

www.onderwijs.startkabel.nl

www.onderwijsnieuwsdienst.nl

www.ictcafe.blogspot.nl

YouTube-kanalen

Economie Academy Hilversum met onder andere een goede uitleg bij de laatste Centrale Examens economie.

Docent ECO heeft veel goede lesvideo's.

Hier vind je het kanaal behorende bij de methode L&M.

Bij de OsAcademie vind je economie en M&O uitleg in de vorm van handige lesvideo's. Ideaal om je voor te bereiden op proefwerken en examens.