Wat is Bizzkidz?

Landelijke Management Competitie voor scholieren

In de educatieve Bizzkidz simulaties vormen drie á vier leerlingen een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische omgeving moeten zij elke ronde online beslissingen nemen over het eigen simulatiebedrijf. Leerlingen die tijdens de voorronden en halve finale de concurrentie te slim af zijn, worden in april op de landelijke finaledag gekroond als managers van het jaar en ontvangen een prachtige prijs!

Let op! De ondernemingsimulaties zijn gelaagd opgebouwd. Het begint eenvoudig en wordt elke ronde uitgebreid met extra beslissingen, Product Markt Combinaties en events. Zo begint het laagdrempelig en blijft het uitdagend. De Bizzkidz Management Competitie wordt dit schooljaar voor de 24e maal gehouden. Kenmerken landelijke Bizzkidz:

  • Landelijke internetcompetitie van januari tot en met maart.
  • Eén testronde, vier speelronden en de finaledag in april met prachtige prijzen.
  • De Bizzkidz-organisatie leidt de gehele competitie en verwerkt de ronden.
  • U hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk.
  • U neemt al deel voor 5,50 euro per leerling (excl. btw) bij 4 ll. per team. Dit is inclusief werkboek, helpdesk en docentenhandleiding.

 

"Het verduidelijkt waar je mee bezig bent. Een keer in de praktijk aan de slag. Het is weer eens wat anders dan de lesstof. Het is elk jaar weer een beetje anders en het is gewoon heel leuk om te doen."

Lars van Doorenmalen
Drachtster Lyceum, OSG Slingeland in Drachten

Waarom Bizzkidz?