"Mijn leerlingen zijn zeer enthousiast over Bizzkidz. Vreemd hoe sommige stille vogels ineens wakker worden en vol overgave discussieren over bruto-marge, marketing, marktaandelen enz... proficiat en doe zo verder!"

H. Souvagie, leraar bedrijfsbeheer, Annuntiata Veurne

"Persoonlijk vind ik dit echt een fantastisch initiatief. Ik kan helemaal opgaan in het leiden van het bedrijf en heb me nog nooit zo goed geamuseerd in de economie!"

R. Eeckhout, team Sint Jozef Humaniora, Brugge

"Voor mij de eerste ervaring met een bedrijfsspel. Direkt een schot in de roos; enkele laatstejaarsleerlingen speelden door tot een finaleplaats. Bizzkidz kan perfect gebruikt worden voor een eindopdracht; het is op maat gesneden van economieleerlingen. Het bevordert enorm hun zelfleerzaamheid. Als leerkracht werk je ongetwijfeld met enthousiaste en gedreven studenten. Ik kan Bizzkidz ten zeerste aan eenieder van u aanbevelen. Het laat geen twijfel dat ik ook dit schooljaar de leerlingen de kans geef met Bizzkidz zelfontdekkend te leren."

K. Slegers, docente ASO en TSO, Klein Seminarie, Hoogstraten

"Wij hebben meegedaan met het laatste jaar van niveau 4 en ik was verrast hoe zelfstandig de leerlingen aan het werk gingen. De leerlingen vonden de Bizzkidz heel uitdagend en de betrokkenheid was zeer groot. Zelfs tijdens hun vakantie hebben ze via het internet overlegd en hun beslissingen verzonden!"

P. Wesselingh, docent MBO, Helicon opleidingen, Nijmegen