Winnaars Bizzkidz 2021 zijn bekend!

Winnaars Bizzkidz 2021 zijn bekend!

Vanwege het Coronavirus kon de finaledag van Bizzkidz 2021 helaas niet plaatsvinden in het Bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Na vier intensieve voorrondes plus twee halve finalerondes, werd de finale dus online gespeeld.

Van de duizenden leerlingen uit Nederland en België waren 9 teams doorgedrongen tot de finale met o.a. teams uit Assen, Middelburg, Winterswijk, Amersfoort en Hilversum.

Hierin moesten zij gedurende 3 finalerondes het fictieve bedrijf DigiSoft marktleider maken in de zwaar concurrerende markt voor educatieve en entertainment games.

Uitslag Bizzkidz 2021

De vijfde prijs was voor team GVMbudz en de vierde prijs ging naar het team Vlaflip Team Vlaflip. Alle teamleden wonnen de ANC Bluetooth Earphones.

De derde prijs was voor EarDrum Enterprise en de tweede prijs ging naar De Kneuzenbrigade. Zij kregen ieder de Sony Bluetooth Speaker.

Uiteindelijk wist het team Bizzpodz van CS Vincent van Gogh uit Assen de eerste prijs in de wacht te slepen. Ieder teamlid won die prachtige BEATSx Wireless Earphones, die tijdens een online prijsuitreiking door de Bizzkidz spelleiding werd uitgereikt aan de kersverse "Managers van het jaar 2021".

Prijswinnaars Bizzkidz management competitie 2021, gamification, serious gaming, serious games, business games, management games

1e prijs winnaars

Door de Corona perikelen was de finaledag dit jaar anders dan in vorige jaren. Maar het was al met al voor zowel de docenten en finalisten, als de spelleiding een erg leuke en geslaagde online finale!

Hier leest u het volledige verslag van de finaledag.

Spelleiding Bizzkidz Management Competitie

 

Uitslag finale Bizzkidz 2021

Ranking Teamnaam Schoolnaam Stad
1 Bizzpodz CS Vincent van Gogh Assen
2 De Kneuzenbrigade Corderius College Amersfoort
3 EarDrum Enterprise Chr. Sg. Walcheren Middelburg
4 Vlaflip Team Vlaflip Corderius College Amersfoort
5 GVMbudz Chr. Sg. Walcheren Middelburg
6 TradeMarket Chr. Sg. Walcheren Middelburg
7 Kurt Happy Zouma Gerrit Komrij College Winterswijk
8 MEFkees Laar & Berg Laren
9 Losers2 Buitenhoutcollege Almere

 

Landelijke Bizzkidz Management Competitie voor scholieren

In de educatieve Bizzkidz simulaties vormen drie á vier leerlingen een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische omgeving moeten zij elke ronde online beslissingen nemen over het eigen simulatiebedrijf. Leerlingen moeten tijdens de voorronden en halve finale de concurrentie te slim af zijn. Op de landelijke finaledag in april ontvangen de winnende teams een prachtige prijs en tevens de titel 'Managers van het Jaar'!

Bizzkidz is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door Bizzgames Gamification.